نگهداری اصولی نان

.1 ـ اگر نان‌تان زود کپک می‌زند باید بدانید یکی از مهم‌ترین دلایل آن این است که نان‌های داغ را روی هم قرار داده‌اید. 2 - قبل از سرد شدن کامل نان‌ها، آنها را نباید دسته‌بندی و داخل نایلون یا پارچه گذاشت، چراکه باعث خمیر شدن و فساد زودرس نان می‌شود. 3 ـ هیچ چیز جای نان تازه را نمی‌گیرد، سعی کنیم به اندازه نیاز روزانه نان بخریم، خرید زیاد نان یکی از دلایل افزایش ضایعات نان است. 4 - نان را اگر در یخچال بگذارید فرآیند کهنه‌ شدن اش سریع‌تر اتفاق می‌افتد. در فریزر هم گرچه ممکن است با گرم شدن دوباره تازگی‌اش را به دست آورد، ولی برخی خواص آن از بین می‌رود.

مشاهده منبع

20 دی 1396 - 15:11

برچسب ها

  • وبلاگ
  • طراحی
  • شخصی

نظرات کاربران

امتیاز کل

در حال حاضر نظری ثبت نشده است

ثبت نظر

امتیاز شما

تمامی حقوق این وبسایت متعلق به رایــــو است